Lemezvilag.hu
Ajánlatkérés

Termékeink

Termékeink nagy választékban azonnal készletről is elvihetők, vagy a kívánt pontos méretben rövid szállítási határidővel megrendelhetők.
Kiváló minőségű, I.osztályú horganyzott színes acél alapanyagainkra, sokéves garanciát biztosítunk bevonattól függően, de elérhetők nálunk a színes alumínium alapanyagok is.
Célunk, hogy egyszerű, közérthető és gyakorlatias módon bemutassuk az acél tetőfedő és falburkoló anyagokat, mint modern építőelemeket, hova milyen anyagot célszerű használni.
  
Megmutatjuk mire kell odafigyelni, hogy olyan anyagot válasszon, ami az Ön számára a legtartósabb, ár-érték arányban a legmegfelelőbb.
Igyekszünk a legesztétikusabb megoldásokat bemutatni, széles szín és modulválasztékot, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt.
Természetesen elérhetőségeinken további segítséget is készséggel nyújtunk, segítünk a legmegfelelőbb szakembereket megtalálni a kivitelezéshez.
 
Igény esetén a helyszínen felmérjük mire van szükség a felújításhoz, vagy éppen a tervek alapján készítünk részletes költségvetést akár új épület, csarnok felépítésére vagy már meglévő bővítésére.