T45 Trapézlemez

trapez T18
trapez t18 metszet

Anyagvastagság 0,4 – 1,0 mm
Hasznos szélesség 1000 mm
Külső borda 35 mm
Maximális hossz 12000 mm
Profilmagasság 45 mm
Festékréteg 25 vagy 35 um

Bevonati rendszer

Poliészter (fényes)

A poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. A poliészter bevonatos termékek akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást. A poliészter bevonatos termékekre 10 év garanciát vállalunk.

Matt poliészter (matt)

A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt poliészter az Ön választása, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez. A matt poliészter bevonatos termékekre 15 év garanciát vállalunk.

 Antikondenzációs filcbevonat

Trapézlemezeinket kérheti antikondenzációs filcbevonattal is. A filcet a lemez aljára kasírozzuk már a gyártás során, ezért fontos, hogy ezt az igényt még a gyártási folyamat megkezdése előtt jelezzék felénk. A filc használatával a hőmérsékletkülönbség miatt lecsapódó pára nem csepeg le a lemezről, így megóvja a tetőszerkezetet a lecsöpögő víz okozta károsodástól. A filc összegyűjti a nedvességet, amely a szellőzés következtében elpárolog.

Nem biztos benne hogy erre a T45 trapézlemezre lenne szüksége? Esetleg elgondolkodott más trapézlemezen? Szállítással kapcsolatos kérdései is vannak?

Kérjen egy ingyenes kötöttségektől mentes ajánlatot ide kattintva, vagy hívjon fel minket most a +36(30) 773-9168 számon , és segítünk minden kérdésére segítőkész válaszokat adni.

Ha személyesen szeretné megnézni a T45 trapézlemezt, akkor várjuk soproni telephelyünkön, a Zarándok út 3. szám alatt.