T35 Trapézlemez

trapez T35trapez t35 metszet

Anyagvastagság 0,5 mm
Hasznos szélesség 1050 mm
Külső borda 40 mm
Maximális hossz 12000 mm
Profilmagasság 35 mm
Festékréteg 25 vagy 35 um

Bevonati rendszer

Poliészter (fényes)

A poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. A poliészter bevonatos termékek akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást. A poliészter bevonatos termékekre 10 év garanciát vállalunk.

Matt poliészter (matt)

A matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt poliészter az Ön választása, ha költséghatékony megoldást kíván a tetőprojektjeihez. A matt poliészter bevonatos termékekre 15 év garanciát vállalunk.

 Antikondenzációs filcbevonat

Trapézlemezeinket kérheti antikondenzációs filcbevonattal is. A filcet a lemez aljára kasírozzuk már a gyártás során, ezért fontos, hogy ezt az igényt még a gyártási folyamat megkezdése előtt jelezzék felénk. A filc használatával a hőmérsékletkülönbség miatt lecsapódó pára nem csepeg le a lemezről, így megóvja a tetőszerkezetet a lecsöpögő víz okozta károsodástól. A filc összegyűjti a nedvességet, amely a szellőzés következtében elpárolog.

Nem biztos benne hogy erre a T35 trapézlemezre lenne szüksége? Esetleg elgondolkodott más trapézlemezen? Szállítással kapcsolatos kérdései is vannak?

Kérjen egy ingyenes kötöttségektől mentes ajánlatot ide kattintva, vagy hívjon fel minket most a +36(30) 773-9168 számon , és segítünk minden kérdésére segítőkész válaszokat adni.

Ha személyesen szeretné megnézni a T35 trapézlemezt, akkor várjuk soproni telephelyünkön, a zarándok út 3 szám alatt.