Element

cserepeslemez

Metszet

cserepeslemez metszeti rajz

Paraméterek

 

Lemezvastagság

 0,5 mm

Hasznos szélesség

1110 mm

Minta hosszúsága

350 mm

Max. hossz

6000 mm

Profil magassága

23 mm

Bevonatok

Matt Gránit Hdx bevonat

Az 55 micron matt Gránit Hdx bevonat kitűnően ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak. UV álló, rendkívül kemény, karc és ütésálló felületet ad.

A matt felület adja a bevonat fő jellemzőjét. A matt Gránit Hdx bevonatos termékekre 30 év garanciát vállalunk.

Matt poliészter

A 35 micron matt poliészter nagyon jó ellenáll az időjárási hatásoknak és a korróziónak.   Költséghatékony, esztétikus, megjelenésében illetve hatásában  nagyon hasonlít a betoncserép felületéhez. A matt poliészter bevonatos termékekre 15 év garanciát vállalunk.

Poliészter

A 25 micron poliészter egy standard felületkezelés az acél tetőfedő termékek piacán. Az időjárási viszonyoknak megfelelően ellenáll. Selyemfényű felülete fémes hatást ad, akkor jó választás, ha elérhető áron keres megfelelő tetőfedő megoldást. A poliészter bevonatos termékekre 10 év garanciát vállalunk.

 

Kérjen egy ingyenes kötöttségektől mentes ajánlatot ide kattintva, vagy hívjon fel minket most a +36(30) 773-9168 számon , és segítünk minden kérdésére segítőkész válaszokat adni.

Ha személyesen szeretné megnézni a(z)  Element cserepeslemez-t, akkor várjuk soproni telephelyünkön, a Zarándok út 3. szám alatt.