Lemezvilag.hu
Ajánlatkérés

Kedves Látogató

Cégünk 2016-óta látja el hengerelt acéltermékek széles választékával kivitelező és viszonteladó partnereit, illetve lakossági vásárlóit.

Részletek

Lemezvilág.hu

Termékeink nagy választékban azonnal készletről is elvihetők, vagy a kívánt pontos méretben rövid szállítási határidővel megrendelhetők.

Üdvözöljük a
LEMEZVILÁG oldalán

Lemeztermékek széles választéka nagyon sokféle RAL színben extra gyors kiszállítással, garanciával.

Ha Sopron környékén keres lemezterméket, szendvicspanelt, szelement, ereszcsatornát, kerítéselemet nálunk mindent megtalál

Rólunk

Rólunk

Bemutatkozunk

Cégünkről

Cégünk 2016-óta látja el hengerelt acéltermékek széles választékával kivitelező és viszonteladó partnereit, illetve lakossági vásárlóit. Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek az acél tető és falburkoló elemek piacán, széleskörű és szakszerű tanácsokkal tudják ellátni Önöket vásárlásuk, kivitelezésük során. Családi házak, garázsok, tárolók, illetve mezőgazdasági vagy ipari csarnokok építésénél használt burkolóelemek teljes választékában segítséget tudunk nyújtani.
 

TOVÁBB OLVASOM

Termékeink

Termékeink nagy választékban azonnal készletről is elvihetők, vagy a kívánt pontos méretben rövid szállítási határidővel megrendelhetők. Kiváló minőségű, I.osztályú horganyzott színes acél alapanyagainkra, sokéves garanciát biztosítunk bevonattól függően, de elérhetők nálunk a színes alumínium alapanyagok is. Célunk, hogy egyszerű, közérthető és gyakorlatias módon bemutassuk az acél tetőfedő és falburkoló anyagokat, mint modern építőelemeket, hova milyen anyagot célszerű használni.

TOVÁBB OLVASOM

Megbízható minőség

Megbízható
minőség

Megfizethető árkategóriák

Megfizethető
árkategóriák

Szakértői segítség

Szakértői
segítség

Termék-
kategóriák

Trapézlemezek készletről

10

Március, 2024

Előző ismertetőnkben részletesen írtunk a szendvicspanelekről, mint modern építőelemekről.
Kitértünk egyebek között a panelek tulajdonságaira, hőszigetelésére, tűzállóságára.
Most nézzünk néhány gyakran ismételt kérdést, hogy még közelebbről megismerkedjünk ezzel a nagyon hasznos építőanyaggal:
 

03

Február, 2024

Fordított adózás (FAD)

03

Február, 2024

CSOK Plusz hitel és állami támogatás: mi is az a CSOK Plusz 2024?

(forrás: www.portfolio.hu)